This webstore is under construction.
Any orders placed through this store will not be honored or fulfilled.

Alles voor de wimper- en wenkbrauwstylist

Wimperwensen Beauty Blog

Alles voor de wimper- en wenkbrauwstylist

 • Stappenplan voor het 'zomerklaar maken' van wimpers en wenkbrauwen!

   
  Binnenkort dan barsten de zomervakanties voor de meesten van ons weer los. Een heerlijke tijd om lekker er op uit te gaan en je eventjes nergens druk over te maken. Maar ben je er al klaar voor? Nu is de ideale tijd om voorbereidingen te treffen, zodat je straks onbekommerd en verzorgd kunt genieten van het mooie weer!

  STAP 1
  Start nu met het dagelijks aanbrengen van een wimper- en wenkbrauwserum. Je wimpers en wenkbrauwen zijn dan in topconditie als de vakantie begint. Binnen 6 weken zijn je wimpers langer, voller en dikker en binnen 2 maanden zien je wenkbrauwen er mooi vol, dik en verzorgd uit.

  ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

  Heb je donkere haren dan zullen je wimpers en wenkbrauwen echte 'eyecatchers' zijn als ze de gewenste lengte/dikte hebben bereikt. Voor de dames (en heren) onder ons met een lichtere haarkleur is er geen nood aan de man. Ook hiervoor zijn diverse mogelijkheden om je ogen extra te accentueren.

  ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

  STAP 2
  Laat je (inmiddels lange en volle) wimpers en wenkbrauwen verven bij je schoonheidsspecialiste of ga zelf aan de slag. In ons assortiment hebben we diverse soorten wimper- en wenkbrauwverf. Ook zijn er complete kits waarmee je op een eenvoudige manier je wenkbrauwen (en wimpers) kunt verven.

  ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

  STAP 3
  Nu je wimpers langer zijn, zijn ze uitermate geschikt om te krullen. Dit kan met een wimperpermanent (Eyelash Curl) of een wimperkrultang. Dit voor een nog uitbundiger resultaat!

  ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

  STAP 4
  Gebruik een conditioner voor wimpers en wenkbrauwen om ervoor te zorgen dat ze er prachtig (geverfd en gekruld) blijven uitzien. Vergeet ook niet om 2 tot 3 maal per week het wimper- en/of wenkbrauwserum aan te brengen om de gewenste lengte/dikte te behouden.

  ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

  STAP 5
  We hebben diverse andere oplossingen voor het kleuren van wenkbrauwen, zoals bijvoorbeelbeeld Wunderbrow semi permanente wenkbrauwgel, wenkbrauwpomade, wenkbrauwpoeders en wenkbrauwpotloden. Ook hebben we een Brow Building Fiber Gel in 4 verschillende kleuren. Hiermee creëer je naast kleur ook nog meer volume.

  ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

  Heb je het stappenplan doorlopen? Dan ben jij klaar voor een zomer lang onbezorgd genieten ... 

   

 • Part 2

  Wenkbrauwpoeders

  In Part 2 komen de wenkbrauwpoeders aan bod. We hebben twee merken wenkbrauwpoeders (Marie-José Cosmetics en Christian Faye) in ons assortiment en ik heb ze beide getest voor jullie.
  Lees verder

 • Part 1

  Ardell Brow Pomade

  Omdat veel mensen graag willen weten wat het resultaat is bij het gebruik van diverse (wenkbrauw)producten, heb ik ze voor jullie uitgetest. In Part 1 mijn bevindingen over het gebruik van de Ardell Brow Pomade.
  Lees verder

 • Bloggers ♥ Beauty

  Producten van Wimperwensen in 2 populaire blogs!

  Afgelopen weken werden 2 van onze producten getest in de populaire blogs/vlogs Popcorn & Pumps & Beautylab.nl. Hieronder een kleine impressie hiervan.
  Lees verder

 • Godefroy Instant Eyebrow Tint

  Tips & Tricks voor perfect geverfde wenkbrauwen

  Sinds een tijdje verkoopt Wimperwensen de Amerikaanse wenkbrauwverf Godefroy. Deze is inmiddels zo populair en er komen geregeld vragen over. Dus vandaar deze blog met tips & tricks over het verven met Godefroy!
  Lees verder

 • Beauty Trade Special

  Een kleine impressie van 3 dagen beurs in Den Bosch

  Van zaterdag 2 april tot en met maandag 4 april werd er in de Brabanthallen in Den Bosch de Beauty Trade Special gehouden. Ook wij waren erbij met een Aphro Celina stand. In deze blog een kleine impressie van 3 dagen beurs!
  Lees verder

 • Beauty & Fashion Trends

  De looks voor lente & zomer 2016!

  De beauty & fashion trends voor lente en zomer worden gekenmerkt door kleur. Veel blauw/groen- en rood/roze/oranjetinten. Deze worden gecombineerd met wat neutralere kleuren zoals zachtgeel, beige, camel en grijs/zwart. Lees verder

 • Make-up Trends voorjaar 2016

  Big, Bold & Beautiful

  Dit voorjaar mag er weer kleur gebruikt worden in de (oog)make-up. Naast de vertrouwde naturel look, kun je dit voorjaar helemaal los gaan met kleur! Lees verder

 • De Top 3 wenkbrauwverf

  Welke past het beste bij jou?

  In ons assortiment hebben we alleen de beste wenkbrauwverf producten opgenomen. Wat ons betreft de absolute Top 3! Welke bij jou (en je salon) past kun je zelf het beste uitmaken. Hierbij een korte beschrijving. Wil je meer informatie, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Lees verder

 • De Perfecte Party Make-up

  Tips voor een feestelijke look!

  Nog ruim een week en dan is het kerstmis. Tijd dus om te zorgen dat je alles in huis hebt, zoals kado's, kleding en niet te vergeten make-up om het geheel af te maken.

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
© 2016 iZinQ. Alle rechten voorbehouden | Design en sitebouw door Warenburg Media